Referenties

Onderstaand vindt u enkele referenties van onze cliƫnten.

Mw. A. Peeters:
Schoormans mediation en juridisch advies heeft mij op een warme, persoonlijke manier bijgestaan en geadviseerd in een pittige ontslagonderhandeling. Super om zelfs na afronding nog tips te krijgen voor mijn vervolgtraject! Schoormans mediation en juridisch advies is persoonlijk en legt in verstaanbare taal uit hoe je er voor staat!


Dhr. B. Gramann:Het juridisch advies van Astrid Schoormans in het kader van de beƫindiging van mijn tijdelijk dienstverband heeft mij zeer geholpen. Eigenlijk verwacht je als werknemer in een dergelijke situatie geen vragen over wettelijke bepalingen, het contract loopt af en klaar. Maar toch, het dienstverband eindigt en je wilt zeker zijn van je rechten. Heel prettig was dat ik nog op dezelfde dag een uitgebreid telefonisch en schriftelijk advies kreeg waardoor mijn vragen volledig beantwoord en de zorgen die ik had direct weggenomen waren.


Dhr. E. Schouten, Amazoo Aquariumbouw: Astrid Schoormans heeft mij geholpen met juridisch advies. Ik vond het fijn dat zij er persoonlijke aandacht aan heeft gegeven en mij op het juiste pad heeft gezet. Communicatie is van groot belang, zo bleek. Dank voor de juiste benadering. Ik beveel Astrid graag aan. Haar professionele maar ook persoonlijke manier van werken heeft ervoor gezorgd dat de situatie niet verder escaleerde zodat er een WIN WIN situatie is ontstaan.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 010- 223 43 52 of 06- 53 693 289, of e-mail naar info@smj-advies.nl.