Juridisch advies

Schakelt u mij als mediator in, dan laat u de andere partij weten dat u bereid bent er samen uit te komen. Ik hecht veel belang aan het vinden van gezamenlijke oplossingen. Ook als die in eerste instantie niet voor de hand lijken te liggen.

Soms lukt dat helaas niet. Blijkt een gezamenlijke oplossing toch niet mogelijk, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om de rechter een uitspraak te laten doen. Ook in dat geval kan ik u helpen. Door mijn jarenlange ervaring als juriste én advocate in onder andere het arbeidsrecht, de sociale zekerheid en de algemene rechtspraktijk kan ik u uitstekend ondersteunen bij de gang naar de rechter.

Bij echtscheiding komt er veel op u af. Naast de menselijke kant van het verhaal krijgt u te maken met financiële- en juridische zaken. Ik help u om de oplossing te vinden die past bij uw situatie en waar u samen achter kan staan. Ik adviseer niet. Wel krijgt u van mij juridische informatie waarmee u aan de slag gaat.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.Bel 010- 223 43 52 of 06- 53 693 289, of e-mail naar info@smj-advies.nl.